5 Ocak 2009

DEJA VU'ruculuk

-Ben ne zaman içmeye kalksam,şöyle bir adam akıllı sarhoş olamam. İyi işte ne güzel diyenler vardır elbet ama sürekli sarhoşlarla uğraşmak zorunda kalan biri için,hiç de iyi değil açıkçası. Hayır içiceksen,adabıyla iç adam gibi iç,benim ne suçum günahım var ya. Benden başka herkes zum olduğu için ben taşırım hepsini, birini bir koluma, diğerini öbür koluma, daha varsa da onları da önüme katarım dürte dürte yön veririm, bir nevi değnekçi gibi işte. Tabi böyle günlerde ömrümden ne kadar ömrümün gittiğini hesaplamaya kalksam,hesaplarken rahmetli olurum,işte o kadar zor bir durum. Neyse ki böyle durumları çok yaşamadım yaşamak da istemiyorum bir daha!

-Ben küçükken Mary Christmas'ı Noel Baba'nın karısı zannederdim:)

-Soğuktan üşüyen cicim okul öğrencileri derslerini cici cici dinlemek için ısınmaya çalışırlar. Tabi bunun tek yolu da sıcacık okullarının kaloriferinin üzerine oturmaktır. Otursun o cicim okul öğrencileride sınıfı ısıtmayan kalorifer onların popolarını yaksın. Anlamıyorum böyle bir fizik kuralı varsa biri bana lütfen açılasın. Pantolonların içinden bacağımızı yakacak kadar sıcak olan kaloriferler nasıl sınıfı ısıtamaz?

-'Biz parayı sokakta mı buluyoruz? Ne bu montun hali, iplikleri çıkmış her yanından. Nasıl becerdin bunu hayret valla önümüzdeki 2 yıl sana mont, kaban , gocuk falan yok.' dedi annem yaklaşık 5 dk önce. Bende ne zaman fark edicek diye merak ediyordum. Şimdi açıklamaya kalksam Petshop' a gidip kedi, köpek seviyorum onların paticikleri takılıyor desem kalp krizi geçirir heralde annem. Herşeye alerjisi olan, (ki nedense bunlar çoğunlukla hayvanlar olur) bir anneye sahibim. Bende suçu okulun sıralarının çivilerine atıyorum. Asabiyeti biraz geçti galiba ama daha bir yarım saat daha annemin karşısına çıkmasam iyi olur.

-Ankara'nın sisine bak, gözlerimin yaşına bak!!!

-Normalde kimseyi ekmem. Ama oldu ya ektim valla ektiğim insandan daha çok üzülüyorum.
Bütün gün üstümde böle bir rehavet, içimi kahve telvesi kıvamında bir sıkıntı basmış gibi dolaşıyorum. Eğer ektiysem de cidden bir mazeretim vardır heralde.

-Saçımı belime kadar uzatıp kışları boynuma sarıp doğal atkı yapma niyetindeyim. Ama yazın napıcam onu bulamadım?

-Florasan lambaları oldum olası sevmem,belki ciddi duruşları ya da laubali oluşlarından da olabilir. Bir de sırf çalışmaya başladıklarını göstermek için cızırt cızırt zzzzzzzzzzz... diye ses çıkarırlar. Nasıl bir narsistlik bu ya?:D Şaka, şaka önümü aydınlatan herşeyi severim ben.

6 cik cik:

Berşan Kayıkcı dedi ki...

senle tanışmadan okulda geçen 1,5 yılıma acırım..

Blue Bird dedi ki...

bende yanarım da ona yanarım berşancım olsun tanıştık ya önemli olan o:)

woundheir dedi ki...

yazın da topluyosun yani en azından ben öyle yapıyorum ;)

Blue Bird dedi ki...

uzayınca denicem zaten ama hala toplayamıyorum ama bu öneri için çok teşekkürler wounheir:)

Esma Burcu Sereli dedi ki...

Şu Mary Christmas'a çatladım gülmekten:)))!!Ablamı da geçenlerde küçük bir çocuk Ceki Çen Bruce Lee'nin karısı diye kandırmış!:))) bi de ona çok gülmüştüm..:)))

Blue Bird dedi ki...

Hi hi bu da çok güzelmiş ya:))) Bu yeni nesil bücürler çok fenalar ya:))