11 Haziran 2009


Şimdi bahsedeceğim kadın ilahi bir sese sahip. Onu dinlerken kendimi Orta Dünya da çimlere uzanmışken hayal edebiliyorum. Kendileri 13 Haziran'da saat 21.00'de Cemiz Topuzlu Sahnesi'nde konser verecekmiş. Çok memnun kaldım bu habere ki zaten Türkiye'yi çok seven ve her fırsatta konser verip bir de Türk ezgilerini kendi müziğine harmanlayan bir insandır kendileri. Ne diyelim gitmek gerek.

11 cik cik:

Scissorhands dedi ki...

tipi de elfe benzior zira loreena ablamın.

BD dedi ki...

ben bu hatuna ölürüm, ölürüm!
ama konsere beraber gidicek adam bulamadığımdan gidemiyorum. sinir oldum şimdi.

Blue Bird dedi ki...

İhi evet dimi tam elf:)

Ihım bende bulamadım kimse napsam netsem nerelerelere gitsem ahey ahey! Bu çağrım sana pijamalı kontes!!!

egezeytun dedi ki...

Enya da güzeldir (:

Blue Bird dedi ki...

Nayır yalan olamaz yapamazlar böyle birşeyi bana tüm planlarım ona göre ayarlamış durumda ama büyük ihtimalle geliyorlar:)))

Arthur Dickinson dedi ki...

Bu sene de gelen gelen bakalım daha kimler gelecek? Tam da sınav zamanı olmuş konser... Yazık bu millete! Enya gelsin evet... Memleketlim ne de olsa... :)

kanilski dedi ki...

kim bu kadın? bilmek istiyorum. böyle apar topar kelimelerle kaçmışsın, yazının başındaki taahhütünü yerine getirmeden. tanıtmamışsın, bırakıp kaçmışsın. kim bu kadın, kim?

Gr. Yldz dedi ki...

güzel bir ses.dinlenmeli...

Loreathan dedi ki...

Benimle aynı düşünen biri daha varmış^_^ Ben de ne zaman Loreena dinlesem orta dünyadan sahneler hayal ederim. Hatta Lord Of The Rings kitabını okurken bir yandan da Loreena dinlerdim. Neden filminin müziklerini Loreena'ya yaptırmadılar ki diye de hayıflanırdım. Malesef konsere gidemedim:(O gün kuzenimin düğünü vardı.

Blue Bird dedi ki...

Loreena ve Lord Of The Rings ayrılmaz parçalar. Vay be Loreena'yı benimle aynı şekilde düşünen insanlar görmek büyük mutluluk.:)

Blue Bird dedi ki...

Loreena ve Lord Of The Rings ayrılmaz parçalar. Vay be Loreena'yı benimle aynı şekilde düşünen insanlar görmek büyük mutluluk.:)